wisevisions

Wisevisions on kiinteistönvälitystoimisto, jonka toiminnasta vastaa Merja Saarinen.  Yritys on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen ja noudattaa Hyvää välitystapaa. Wisevisionsin luotettavuudesta kertoo myös Asiakastiedon myöntämä Suomen Vahvimmat AA-sertifikaatti. Luokitus on merkki yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

 

Aloitin kiinteistönvälittäjän urani vuoden 2010 lopulla suorittamalla LKV-tutkinnon. Myyntitaidot olen hankkinut aiemmalta uraltani rahoituspalveluiden asiantuntijana. Asunto on yksittäisen kotitalouden suurimpia omaisuuseriä. Siksi halusin hankkia kiinteistönvälitykseen tarvittavat tietotaidot ennen kuin aloitin välitystyön vuoden 2011 alussa. Olen toiminut välittäjänä sekä suurella kiinteistönvälitysketjulla että yksityisessä kiinteistönvälitysyrityksessä. Kymmenessä vuodessa pääkaupunkiseudun ja läntisen Uudenmaan pien- ja kerrostaloalueet ovat tulleet tutuiksi. 

 

SKVL:n jäsenilleen tarjoaman säännöllisen koulutuksen avulla  pidän huolta ammattitaidon pysymisestä ajan tasalla.

 

Pidän kunnia-asiana pitää asiakkaani ajantasalla myynnin edistymisestä ja vastaan sekä myyjän että mahdollisen ostajan viesteihin viivyttelemättä.

 

Kiinteistönvälittäjäsi

Merja Saarinen, LKV, LVV, BBA